Авто-Мото Заначка ;) :: www.amz.in.ua

Статті, новини, фотографії, посібники, відео - все про авто та мото - тільки корисне!

E-mail

Пароль


Зареєструватися

Попередження ДАІ України : Новини

Новини >

Всі новини (1950823 хітів) >>>>>

26 Мая 2010

   Літній чоловік їхав на автомобілі “Нісан” вулицями Борщагівки… Після проїзду перехрестя його обігнала “Тойота”, поблимала фарами з проханням зупинитися. Двоє молодиків, які вийшли з “Тойоти”, продемонстрували водію “Нісана” невеличку подряпину на своєму авто й повідомили, що на попередньому перехресті саме він пошкодив їх автомобіль. За “мирне владнання конфлікту” вони зажадали ... 15 тисяч доларів!
   Гроші потрібно було віддати упродовж двох годин. При цьому молодики не відпускали водія, а вимагали телефонувати родичам та знайомим й збирати гроші. Цікаво, що вони не застосовували силу, а просто “настійливо рекомендували” (за словами потерпілого водія). На намагання водія пояснити, що у нього “повне КАСКО” й страхова компанія розрахується за заподіяні ним збитки у вигляді подряпини на “Тойоті”, молодики пояснили, що працюють у солідній правоохоронній структурі й не хочуть “світитися”, щоб не нашкодити своїй кар'єрі. Чоловік зібрав необхідну суму й віддав молодикам.
   Коментує подію заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Резніков:
   “Цей випадок трапився минулого місяця. Але подібним чином на столичних автошляхах потерпів не один водій. Ми радилися з іншими фахівцями й маємо підозру, що водії у таких випадках могли перебувати під дією гіпнозу. Адже зловмисники не випускали їх з полю зору, перебуваючи поруч аж до моменту отримання грошей.
   Щоб уникнути неприємностей раджу водіям у разі виникнення будь-яких конфліктних ситуацій на автошляхах негайно викликати працівників ДАІ або представників страхової компанії. Можна також зателефонути друзям, родичам, щоб негайно під'їхали й дочекалися разом з вами працівників Державтоінспекції. Покладайтеся на законне вирішення конфліктних ситуацій, не намагайтеся владнати їх самотужки”.

26 травня 2010 року

Пресс-служба Департаменту
ДАІ МВС України

Всі новини (1950823 хітів)>>>>>



Комментарии:

Для добавления комментария к статье "Попередження ДАІ України : Новини" Вы должны быть зарегистрированным пользователем. Для регистрации перейдите сюда >>>

Если Вы уже зарегистрированный пользователь просто авторизируйтесь при помощи формы:

E-mail

Пароль