Авто-Мото Заначка ;) :: www.amz.in.ua

Статті, новини, фотографії, посібники, відео - все про авто та мото - тільки корисне!

E-mail

Пароль


Зареєструватися

Адміністративні протоколи нового зразку : Новини

Новини >

Всі новини (1949671 хітів) >>>>>

21 Августа 2009

На виконання закону України від 24 вересня 2008 року №586 „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху” 26.02.2009 року Міністерством внутрішніх справа України видано наказ №77, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 24 квітня 2009 року за №374/16390.
  Вказаним наказом введено у дію новий зразок адміністративного протоколу для документування співробітниками Державтоінспекції виявлених порушень правил дорожнього руху, постанову для оформлення відповідного рішення про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу працівником ДАІ.


   Поряд з цим запроваджено тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом який в обов'язковому порядку видається порушнику, у разі вилучення у нього посвідчення водія за скоєні порушення ПДР, за які адміністративним Кодексом України передбачено позбавлення права керування транспортними засобами.

 

 

 

   Введення в дію нових зразків бланків суворої звітності значно спрощують процедуру оформлення правопорушення оскільки виготовляються у двох екземплярах, основний (оригінал) та копія, яка вручається правопорушнику і заповнюється одночасно із складанням основного документу.
   Одночасно вказані бланки мають відповідну нумерацію для їх контролю, декілька ступенів захисту для унеможливлення підроблення та використання їх не уповноваженими на це посадовими особами.
   Станом на сьогоднішній день підрозділи Державтоінспекції МВС України забезпечені новою бланковою продукцією для документування порушень правил дорожнього руху у повному обсязі.


    Використання бланків адміністративних матеріалів зразка 2003 року які були затверджені наказом МВС України №1217 підрозділам ДПС ДАІ МВС України, заборонено.

20 серпня 2009 року

 

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України

Всі новини (1949671 хітів)>>>>>



Комментарии:

Для добавления комментария к статье "Адміністративні протоколи нового зразку : Новини" Вы должны быть зарегистрированным пользователем. Для регистрации перейдите сюда >>>

Если Вы уже зарегистрированный пользователь просто авторизируйтесь при помощи формы:

E-mail

Пароль