Авто-Мото Заначка ;) :: www.amz.in.ua

Статті, новини, фотографії, посібники, відео - все про авто та мото - тільки корисне!

E-mail

Пароль


Зареєструватися

Прес-реліз ДАІ МВС України : Новини

Новини >

Всі новини (1961972 хітів) >>>>>

15 Сентября 2009

   Постановою Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2009 року № 892 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 липня 2008 року № 606" на підрозділи Державтоінспекції покладені функції проведення перевірки технічного стану транспортних засобів під час державного технічного огляду в разі відсутності в межах території району обслуговування суб'єктів господарювання, уповноважених на проведення такої перевірки.
   Відповідно до вказаного нормативного акта термін проведення державного технічного огляду для транспортних засобів, що підлягають технічному огляду у 2009 році, закінчується 15 грудня поточного року. Станом на 01.09.2009 державний технічний огляд пройшло лише 42% таких транспортних засобів.
   З урахуванням вищезазначеного, а також для створення належних умов та скорочення витрат часу автовласниками під час проходження державного технічного огляду, міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко видав відповідне розпорядження.
   Відтепер в підпорядкованих підрозділах ДАІ прийом громадян з питань проведення державного технічного огляду триватиме 6 днів на тиждень та не менше 4 годин на добу.
   Міністр заборонив вимагати від автовласників під час проведення державного технічного огляду будь-які платні довідки, видача яких належить до компетенції підрозділів ДАІ.
   А в місцях перевірки технічного стану транспортних засобів уповноваженими суб'єктами господарювання, де є відповідні умови для прийому громадян, на вимогу Юрія Луценка буде забезпечено залучення працівників Державтоінспекції для повного проходження процедури техогляду на місцях та економії часу.
   Так, на виконання розпорядження Міністра, у Києві, на Столичному шосе, 90, при станції перевірки технічного стану транспортних засобів створено відділення реєстраційного відділу Департаменту Державтоінспекції МВС України. Відтепер власники транспортних засобів можуть пройти там повну процедуру технічного огляду. Водночас там можна й зареєструвати придбаний у найближчих автосалонах автомобіль. Все це сприятиме значній економії часу автовласників.

15 вересня 2009 року

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України

Всі новини (1961972 хітів)>>>>>



Комментарии:

Для добавления комментария к статье "Прес-реліз ДАІ МВС України : Новини" Вы должны быть зарегистрированным пользователем. Для регистрации перейдите сюда >>>

Если Вы уже зарегистрированный пользователь просто авторизируйтесь при помощи формы:

E-mail

Пароль